Elke Boodschap Zijn Eigen Kader

Premium Oplossingen voor uw Communicatie

Elke Boodschap Zijn Eigen Kader - Mex Media Exposure
'

Kwaliteit

Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en bieden daarom tot tien jaar garantie op al onze behuizingen. Toepassingen als veiligheidsglas, anti-graffiti-behandeling, Qualicoat gecertificeerde coatings en onderdelen van premium leveranciers zorgen ervoor dat de vitrines voor langere tijd in topvorm blijven, zowel esthetisch als operationeel.

Onderhoudsarm

Door een schat aan ervaring en uitgebreid testen, zijn onze vitrines zodanig vervaardigd dat onderhoud amper noodzakelijk is. De lange levensduur van de afzonderlijke onderdelen, de kwaliteit van de gebruikte materialen en een uitgekiend ontwerp zorgen voor een laag en voordelig onderhoudsniveau. Onze producten zijn dusdanig doorontwikkeld dat eventuele service snel, makkelijk en betaalbaar is uit te voeren.

'
'

Airflow 2.0

Onze behuizingen voor digitale toepassingen zijn standaard uitgerust met een temperatuur gestuurd ventilatiesysteem. De ventilatoren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een levensduur tot wel 7 jaar. Een inventief filtersysteem laat koele verse lucht de kast instromen en houdt vuil buiten de deur. Dit alles zorgt ervoor dat uw kostbare displays optimaal functioneren, beschermd zijn tegen de elementen en een lange levensduur genieten.

Hoogwaardige Onderdelen

Onze producten bestaan uit diverse elektrische en mechanische onderdelen. Alle afzonderlijke onderdelen voldoen stuk voor stuk aan de hoogste CE-normering en zijn daarmee van een hoogwaardige en zeer veilige standaard. Al onze producten zijn in Nederland ontwikkeld, ontworpen en getest en voldoen derhalve aan alle gestelde Nederlandse en Europese normeringen.

'
'

Circulair

Het overgrote deel van het materiaal uit onze producten is tot 100% recyclebaar. Van het aluminium tot het glas, en van het staal tot het kunststof.

Display en content partners

Wij hebben diverse ingangen bij display leveranciers van zowel LED, LCD, TFT als E-Paper technieken in Europa of direct uit de fabriek in Azië. Ook hebben wij uitstekende relaties met producenten van digitale content. Of het een grote uitrol of een klein project betreft, we kunnen altijd helpen.

'
'

Designs en profielen op maat

Voor elk gewenst traject kunnen wij unieke ontwerpen maken. Onze fabriek produceert profielen op maat. Elke gewenste vorm en grootte kunnen wij vervaardigen uit hoogwaardig aluminium. Uiteraard ook in elke gewenste kleur, met tot wel 25 jaar kleurgarantie.

Renders en presentaties

Beoogde concepten en ontwerpen visualiseren wij kosteloos om zo de beste impressie te krijgen van de praktijk, en om situaties in het veld te optimaliseren.

'